Soc möte

Jahapp , gick å la mej sent igår , för jag skulle snacka med Linus på MSN men hela internet fuckade ur , så försökte fixa de , men de gick inge vidare -.-  så stackars Linus fick vänta skit läänge ...
Ska ringa han snart , har lovat de.. Snackade nyss med Patrik , trevligt trevligt.
Hade socmöte idag , blir ingen hemresa till pappa , för dom kunde inte lita på mej , att jag inte skulle börja med skiten igen.. så de sprack :/ men pappa å hans familj kommer till mej ist å hälsar på , det ska bli skit nice ! <3
Saknar dom som faen ! <3

Lite jobbigt , att Soc är sura på mej , men nu vet dom ju hur jag tycker om dom iaf , så vi kan ju vara sura på varann tillsammans ist ... syster yster , fuckade ur igår , orkar inte bry mej om henne längre , hon får göra sin jävla val nu.
Har varnat henne för många ggr , så nu skiter jag i det ..
Blir mer blogg ikväll . <3

Kyss !

(pappa)

/LouiseEriksson

Förlåt !!

Herregud , förlåt för att jag inte har skrivigt på ett jävla tag , nu men jag har försökt hållt i mitt liv ett tag nu..
det har hänt massa saker på denna tid som jag inte bloggat,  vilket är 2 veckor eller nått..

Jag åkte iväg till Milla en kompis i Sthlm å träffades massa nytt folk .. Jag träffade en väldigt speciell  kille också .
Nämner inga namn , inte än iaf. <3

Fostersys : Förlåt på att jag är dålig på att höra av mej , men det är inte att du har gjort nått fel utan de är jag som antingen är depp , å sen glömmer svara.. Jag älskar dej mest av allt , och jag hoppas att din hemresa efter fosterhemmet blir bra ..

Idag började jag på min ungdomstjänst också ... äldreboende i Öregrund .. Kuligt ! (:
Bara 31 timmar kvar haha !

Läste nyss att Em har fått sina tvillingar nu , STARKT.  15 år  och gravid med tvillingar , kan bara säga GRATTIS till dig !

Mamma å mina syskon var här , slutade med att jag slog syrran å bad  mamma dra åt helvete, så jag fick psykbryt , försökte vara en ängel , men slutade med att mamma satt å grät å jag fick nästan en ångest-attack igen ..
men de löste sig sen.

Nu ska mamma  kanske flytta bort från Karlstad ... till Strängnäs :O för att min lillasyster Emma inte kan uppföra sig som folk , utan skiter totalt i vad familjen säger till henne , utan hon går sin egna jävla väg , å är ute & åker EPA hela jäva nätterna , du har dej själv att skylla när mamma flyttar på dig , kan jag säga , jag har gett upp att försöka förklara för dig , hur de känns att 24/7 sitta på ett fosterhem å längta hem.
Du lyssnar och tar inte till dej , så då tänker jag inte prata med dej heller.. FUCK DIN KOMPISAR OCKSÅ som går med på att du kan hålla på så här , som inte säger till dej att gå hem på nätterna.. eller skrattar åt mamma när hon ska hämta dej å är ute och letar , och är orolig.. FUCK DOM ... får jag tag på dina sk. vänner , sliter jag inälvor till utälvor på dom , och hänger huvudet på kyrkkorset !

Hatar folk som ni , ni förstör min lillasyster , ni förstör henne fattar ni !
 

lillasyster

/ LouiseEriksson

Mamma kommer ....

åh jag är så himla nervös/glad, min familj kommer å hälsar på mig om ngra timmar , har inte träffat mina småsyskon på 2-3 måndader nu .... syrran är sjukt arg på mig , och jag hörde ett rykte som sa att hon ska in på fosterhem hon också.. jag försöker verkligen mitt bästa för att få henne förstå att alla saker hon gör påverkar hennes framtid , hon beter sig EXAKT som jag gjorde , innan jag fick flytta till fosterhem , och någon känska säger mig att hon tycker de är coolt.. det är så himla jobbigt för jag vill inte att hon ska gå igenom samma saker som mig , jag har en erfarenhet som hon inte har och jag försöker ju hålla henne borta från all skit , men exakt som jag gjorde så brydde jag mig inte om vad  andra sa jag bara gjorde det jag själv ville.
Jag ska försöka prata med henne nu när hon kommer , men jag vet inte hur ? Spelar ingenroll vad jag säger så har jag fel , för jag ''fattar'' inget , jag är ''dum'' i huvudet , jag vet ingenting.. men saken är ju den att det är de jag vet , jag vet hur det blir om man gör en viss sak och hur konsekvenserna blir.
Jag fattar bara inte hur hon kan vara så elak att bara tänka på sig själv , varför tittar hon inte på mig , som mår så himla dåligt ... varför förstår hon inte att det kommer hända henne också om hon inte slutar med det hon håller på med..
Varken jag eller mamma orkar ju med henne snart , och detta är absolut inget skitsnack..

Igår var jag ute med Jesper , fan vad fel allt blev , eller fel å fel blev de väl inte , men jag som vanlig ordning får ju panik när det kom till en viss sak å jag kände mej så himla fånig , men jag kan inte .. inget känns rätt längre, blev världens jävla misslyckande kände jag.... men men .. vi bestämde iaf att jag ska hem till honom å kolla på film på onsdag ... :P

Har jobbat med poolenaltanen hela dagen , slog sönder lilltån också , så jag kan inte gå ... JIPPI.. ska ut till Anders å er nu o skojja lite, känns så himla nervööööööööst att mamma ska komma , men men jag kan  inte göra mitt liv surare än det redan är .. Hade gött gott fölk ! <3



( lillajag )

/LouiseEriksson


en tro på framtid !

Nu har jag börjat tro på en framtid iallafall , skickade ett mejl med min historik till några personer jag haft kontakt med innan , och hoppas dom kan hjälpa mig nu. Kan inte ha de såhär kras i mitt liv..
Nu ska de bli ordning på mitt liv ! <3

Hörde av mig till dom sisst som jag måde såhär piss och det var 2005 när mamma å  pappa skildes men nu så är ju situtionen annorlunda,  kanske jag får napp denna gång , det är bara att hoppas .. annars tappar jag ju allt igen , tappar lusten att leva igen , vill inte att ni tar mig som en jävla brud som är lite trött på livet för att det ger motgångar , men så är de inte , jag är helt slut , jag är förfan 17 år !!!! Och helt slutkörd , och vad jag har hört ska det inte vara så.

tänker tillbaka till tiden då allt var så jobbit , man kom hem efter skolan och visste inte vad man skulle komma hem till när man tog i handtaget till dörren , skulle mamma å pappa bråka , skulle det flyga saker , så jag var tvungen att ta hand om syskonen ... skulle pappa stuckit , eller mamma sitta å gråta och inte orka göra något , bara låta huset se ut som ett bombnedslag ? Eller när man hellre var hemma å tog hand om syskonen gav dom mat å la dom , för mamma var helt slutkörd ist för att vara med mina vänner ... vågade inte ta hem kompisar ifall mamma å pappa skulle slänga saker överallt.. jag var så vuxen för att vara 12 år , jag har väldigt svårt än idag att inte vara en mamma för mina syskon , jag har jätte svårt att vara storasyster , utan jag beter mig mer som en extra mamma för dom , vilket dom kan tycka är jobbigt  och det kan jag förstå .. men de är inte lätt , det var min trygghet mina syskon gav en sådan trygghet , under denna jobbiga tid , jag kunde ignorera mamma å pappas bråk , genom att krama om och prata med mina 4 småsyskon... gå ut å leka med dom , ta bort dom från allt , få bort dom från allt skrik å saker som flög.
Är så glad att jag vet när jag trycker ner handtaget hem till mamma eller pappa , att jag kommer in med lende på läpparna och vet att allt är över , att nu mår  mamma å pappa bra utanvarandra  , nu kan jag vara trygg igen å inte behöva låtsas att jag inte fanns  , utan nu finns jag ! 


(pappa)

/ LouiseEriksson 

Ge mig en fråga å få svar :)

Igår vart de totalt kaos för mig, med syrran och mamma .. men mamma ringde lite senare  på kvällen å sa förlåt , det kändes skönt att jag kunde reda ut allt.. Sen vill jag bara säga att jag vet nu att jag bara har 2 vänner , Milla och Jossan... I vått å i torrt har dom funits där, och dom hör av sig så fort dom märker att jag mår dåligt. Ni andra pff , nu vet jag att ni är mina ''hej hej'' kompisar , inget mer!

Jag har iaf fått min ungdomstjänst nu iaf , det blir på ett äldreboende i Öregrund,  vilket känns toppen eftersom jag redan har erfarenheten med äldre redan.
Jag hade praktik på ett ålderdomshem som hette Danvikshem. Undet tiden jag jobbade där var mitt liv toppen , jag kan faktiskt inte komma på en ända dag som jag måde dåligt på i dom 7 veckorna , det förändrade hela mitt liv, jag var något där och jag fick så mycket beröm , att jag gjorde bra ifrån mig, jag gick ut är med högsta betyg i handen , jag måde så jävla bra , önskar jag kunde ha vart kvar där nu men skolan behövs ju också.
Då kändes allt toppen , jag åkte hem till mamma å pappa varannan gång , jag var inte beroende av tabletter å allt gick så bra, jag fick ta det ansvar som jag ville, det ansvar jag klarade av..
Sen var de så himla skönt att bara komma bort från vardagen lite , bort från äckelskolan å få göra sin sak , pyssla om gamlingarna och sitta å prata med dom och ge dom den tiden dom saknar , gå ut å gå och fika.. Underbart!
Saknar den tiden , men jag ska inte blicka bakåt för då gräver jag bara  ner mig !

Jag vill ha frågor från er , ni får ställa allt ni vill å jag svarar ärligt. Inga frågor är dumma bara svaren ;)

 

/ LouiseEriksson


Vad är en mamma ?

Sitter med hela kinden full uti tårar , skulle ringa å kolla läget med mamma som vanligt , vi hamnade i en diskution om pappa , för att jag sa att jag ville åka till honom och hälsa på i slutet på Juli början på Augusti , då utbröt de ett helvette, att jag inte skulle få träffa min far alls , att han är ett svin och att mamma vill döda honom , att han förstör mig.. att höra sånt är inge kul , min pappa har sjukdomar det vet vi , men så länge som jag inte låter det påverka mig är de ingen fara , nu blir det ingen pappa heller , vad har jag att leva för , jag sa till mamma att jag inte vill att hon och syskonen kommer och hälsar på mig till helgen , för jag orkar inte psykiskt, hur får jag tårarna sluta ramla ner på tröjan , var är min familj , VARFÖR KUNDE INTE JAG FÖDAS MED IAF EN FÖRÄLDER SOM ÄR NORMAL ?!
Sitter å funderar på vad jag ska göra... är rädd för mig själv just nu , försökte förklara för mamma och Min fostermamma hur jag känner , men mamma lägger bara på luren och F-mamma säger några ord och går , samma jävla visa samma gång. Nu känns det hopplöst , försöker verkligen tänka på att jag ska hålla ut , att jag fyller 18 nästa år , å då ska jag ut på krogen å tänker på posetiva saker , men det ser mörkt ut , tror detta kommer sluta med behanlingshem.
En sådan depression som jag har nu , har jag aldrig haft.
Vad är en mamma ? Är min mamma en mamma som stänger ute mej så , säger att hon inte ''orkar'' prata i telefon.
Men hur fan ska hon orka va min mamma hela livet frammåt ? Vad fan är en mamma ?
Vågar inte leva längre... orkar inte leva längre , allt kan fukka sig !

/LouiseEriksson

helt slut !

Vart ska jag börja någonstans , ett helvetet jobb i borlänge , flyttade ut en djuraffär till en ny lokal , jag tror jag bar över 200-300 foder påsar , som väger runt 10 kilo. Sen så bar jag ut massa saker , å ja jag orkar fan inte ens tänka på det , jag är helt slut nu. Kom hem idag , vilket inte var planerat men så blev de.
Fick nyss en komentar av en tjej SARA från London , jag måste bara säga såhär, Neka aldrig dina barn deras pappa , det blir 10 ggr så mycket värre , låt barnen komma och säga,  NEJ mamma jag vill inte vara med min pappa , för då är de deras egna val , även om det är småbarn så är de bäst så.
Att jag hade mina tankar på att pappa tagit livet av sig , att jag börjat missbruka droger , är PGA att jag inte fick varken träffa eller prata med han.. Sen dels att myndigheter sa att han stuckit bort. Tack för komentaren.

Nej jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu , Jesper ville träffa mig ikväll , men det får vi se.
Det är så skönt att iaf ha någon som man börjar lära känna här i sin ensamhet.

Iförrgår , var jag rasande , mamma ringde mej och var upprörd , rikigt ledsen , jag frågade vad som hade hänt och hon berättar då att min lillasyster bedragit mamma på en summa pengar , från mammas VISA kort , jag blev så jävla besviken och arg , men jag hoppas verkligen min lillasyster har dåligt samvete för de tycker jag hon ska ha , nu är de så att syrran kommer läsa detta och bli skit sur på mej för att jag skrivit detta , hon kommer be mig dra åt fanders och att jag är en fitta och idoit som jag är varjegång , jag inte är glad på henne , men hon får bli bäst sur hon vill , ochc hata mej exakt hur mycket som hellst , men hade man haft en mogen lillasyster så hade inte hon blivigt så sur utan sagt ifrån , men jag känner Syrran så de lär bli världens jävla liv! -.-

Skriver lite mer ikväll.


/LouiseEriksson

RSS 2.0